Донације

Помозите нам

Звездобројци“ су нова школа са јединственом иницијативом за побољшање образовања у Србији, али и глобално.

Без икакве помоћи државе Србије, обезбеђујемо велики број стипендија породицама наших ђака које не могу да финансирају школарину, а које држе до образовања, испољавајући велику пожртвованост за своју децу, али и за добробит нашег друштва.

Развили смо и развијамо иновативне и јединствене програме, које нудимо другим школама у Србији, и у свету. Неки од њих су: Српски наутички курс, Књижевна радионица, Физичко васпитање са музичком културом, Учионица у природи.

Свакодневно радимо на побољшању програма Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, и та побољшања нудимо свим другим школама бесплатно.

У условима пандемије коронавируса, преко нашег сајта, али и ступајући у директан контакт, нудимо бесплатну подршку вртићима, предшколским установама и школама у Србији и региону. Такође, наша помоћ је усмерена и ка родитељима који су затворени са својом децом у кућама, са сугестијама како да што боље, безболније и квалитетније искористе ову наметнуту ситуацију. Наша подршка се остварује путем савета, аудио и видео материјала и курса који смо организовали за васпитаче и учитеље у настојању да им помогнемо да организују спровођење наставе на даљину. Све поменуто креирамо и нудимо бесплатно, као услугу родитељима, породицама и деци.

Услед економске кризе, повећава се потражња за стипендијама, а постојећи и планирани програми захтевају додатно финансирање.

Помозите нам у нашој мисији тако што ћете донирати средства за стипендије ђака и за развој наших квалитетних образовних програма. Образовање је темељ сваког друштва и ово је прилика да Вашим прилогом помогнете Србији.

Контактирајте нас на телефон +381 63 388 833 и имејл адресу info@zvezdobrojci.com, да поразговарамо о начинима путем којих нам можете пружити неопходну помоћ.

Хвала унапред!

Тим „Звездобројци“

viber_image_2020-01-22_19-36-23