Упис

70144021_458578351664982_698302012348956672_n

Почео је упис Звездобројаца у наредну 2020/2021. школску годину! Акредитована Основна школа „Звездобројци“ тренутно има у понуди предшколско и прва четири разреда основне школе. Постојећи школски програм допуњен је најсавременијим педагошким сазнањима и приступима, које остварује посебно обучен професионални тим. За све Звездобројце обезбеђен је целодневни школски боравак са четири оброка од органски сертификованих намирница и свакодневним ваннаставним активностима.

Будући да посебну пажњу посвећујемо безбрижном детињству и развијању природне дечије радозналости, у нашој школи не постоји школско звоно, ђаци нису оптерећени домаћим задацима, преобимним градивом и претешким школским ранчевима. Целодневни школски боравак омогућава нашим учитељицама да се сваком ученику посвете са пуном пажњом. Мали разреди и бројне заједничке активности подстичу рани развој заједништва и блискости међу нашим ученицима, а кроз дружење током ваннаставних активности радимо на развоју синергије различитих склоности код деце и тимском раду. У овоме не занемарујемо појединачни развој, склоности и таленте.

Плански мали капацитети школе омогућавају нам флексибилнији приступ сваком нашем ученику, а комуникација и сарадња са родитељима се подразумева. Свој педагошки позив разумемо као допуну родитељског приступа, тако да су врата наше школе свим родитељима Звездобројаца отворена, а наш рад на срећном детињству Звездобројаца је заједнички.

Процедура за упис у школу је стандардизована и убрзо након упознавања и разговора, сви пријављени за упис ће бити обавештени о резултатима. Годишња школарина за предшколско је 4800 евра, а за ниже разреде основне школе 6000 евра у динарској противвредности. За плаћање школарине унапред одобравамо попуст од 5%.

Закажите сусрет и разговор преко броја телефона 062/8618-024, радним данима од 09-17 часова, или мејлом на upis@zvezdobrojci.com.